Op 12 april 2022 start een nieuwe aanvraagronde voor MIT-haalbaarheidsprojecten en de MIT-kennisvouchers. MIT staat voor ‘Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren’. De MIT-subsidie voor haalbaarheidsprojecten vergoedt tot 40% van de kosten, met een maximum van 20.000 euro. Voor kennisvragen zijn er kleine en grote kennisvouchers beschikbaar. Met een kleine voucher kunt u maximaal 70% van de rekening van een kennisinstelling verzilveren tot een max. van € 7.500. Met een grote voucher kunt u maximaal 40% van de rekening van de kennisinstelling betalen tot een maximale waarde van € 22.500. U kunt uw MIT subsidie verzilveren bij EMI Twente, bijvoorbeeld voor het laten uitvoeren van een applicatiestudie (nieuwe toepassingen voor uw membraan), haalbaarheidsstudie (deskresearch/experimenteel), benchmarken van uw membraan of het ontwikkelen van een nieuwe membraanreceptuur.
Maar let op: de subsidie wordt verdeeld volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. De belangstelling voor deze subsidie is zeer groot, dus wees er snel bij!
Wij denken graag met u mee. U kunt contact opnemen met Patrick de Wit (p.dewit@emi-twente.nl), Tymen Visser (t.visser@emi-twente.nl) of Heleen Sombekke (h.d.m.sombekke@emi-twente.nl)

Comments are closed